Güngören'de tansiyon yükseldi! Cadde üzerinde silahla saldırdılar

İstanbul Güngören’de sokakta bulunan bir kişi, araçla gelen şahısların silahlı saldırısı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. 3 otomobile de kurşun isabet ettiğini tespit edilirken, boş kovanları ve bazı delilleri toplayan ekipler, bunları da incelemek üzere Emniyet’e götürdü.

İstanbul Güngören’de akşam saatlerinde Güngören Merkez Mahallesi’nde meydana gelen olayda; Zübeyde Hanım Caddesi’nde Fatih E. isimli şahıs, tanımadığı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

ARKA ARKAYA ATEŞ EDEREK OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

Plakası henüz bilinmeyen otomobille gelen saldırganlar, silahla arka arkaya ateş ederek olay yerinden kaçtı. Ateş seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, saldırıda yaralanan Fatih E.’yi, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

CADDE ÜZERİNDE BULUNAN 3 OTOBİLE DE KURŞUN İSABET ETTİ

Polis, çevrede emniyet şeridi çekerek geniş güvenlik önlemi alırken, yaptıkları incelemelerde cadde üzerinde bulunan 3 otomobile de kurşun isabet ettiğini tespit etti. Boş kovanları ve bazı delilleri toplayan ekipler, bunları incelemek üzere Emniyet’e götürdü. Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.

''VURULANI VE VURULANI TANIMIYORUZ, AMBULANS ALDI GÖTÜRDÜ''

Mahalle sakini Ercan Engin, “15-20 tane mermi vardı. 1 kişi yaralandı. Biz de arabamızın derdine düştük. 3 tane araç var. Kim olduğunu bilmiyoruz. Vurulanı ve vuranı tanımıyoruz. Ambulans geldi aldı götürdü” dedi.

İHA

Adalet Bakanı Tunç: Toplam 2 bin 449 mahkeme kurduk Emine Erdoğan ile ilgili iddialarla ilgili açıklama Fırtına derbide esemedi, Samsun'dan çelmeyi yedi!
Sonraki Haber