Güneş artık Terazi burcunda ilerliyor, ilişkiler gündemimizde olacak

Artık Güneş Terazi burcunda ilerliyor, 23 Ekim’e kadar sürecek olan bu dönemde ilişkilerimiz gündemimizde olacak ve hayatımızdaki herkesi gözden geçireceğiz.

Önümüzdeki günlerde sorunlu giden ilişkilerden tamamen uzaklaşabilir, gereksiz insanları hayatımızdan çıkartıp çevremizi yenileyebiliriz. Yeni bir ilişkiye ya da ortaklığa başlamak için güzel bir dönem, karşımıza yeni ve önemli insanlar çıkabilir. Adalet, sanat, güzellik, moda, estetik ve her konuda uyum bu dönemde hayatımızda çok daha önemli olacak, hayatımızı güzelleştirmek için yeni girişimlerde bulunabiliriz. Bu dönemde imajımızı yenileyebilir, örneğin saç rengimizi değiştirebilir ya da saçlarımızı kestirebilir, giyim tarzımızı değiştirip çok dikkat çekebiliriz. 

Pazartesi günü Ay Yengeç burcunda ilerleyecek, duygusal ve hassas olabiliriz, alınganlıklara dikkat etmek ve her şeyi abartmamak faydalı olacaktır. Sevdiklerimizin yanında olmak, ilgi ve şefkat görmek isteyebiliriz. Evimizle ilgilenebilir, evimizin dekorasyonunu değiştirebilir ya da yeni bir eşya alabiliriz. Yaşadığımız evden memnun değilsek değiştirmek için büyük bir istek duyabilir ve araştırma yapmaya başlayabiliriz.

Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri Ay Aslan burcunda ilerleyecek, enerji dolu olabilir ve sosyal ortamlarda arkadaşlarımızla bol bol eğlenceli zamanlar geçirebiliriz. Çok bonkör olabilir ve çevremizdeki insanlara sürprizler yapabiliriz. İddialı olabilir ve hem konuşmalarımızla hem de kıyafetlerimizle dikkat çekebiliriz. Keyfimize ve rahatımıza çok düşkün olabilir, tembellik yapabiliriz.

Bu hafta Perşembe ve Cuma günleri Ay Başak burcunda ilerleyecek, çok çalışkan olabilir ve yarım kalan işlerimi hızlı bir şekilde tamamlayabiliriz. İş toplantıları için çok uygun günlerde olacağız, yeni anlaşmalar yapabiliriz. Çok titiz ve detaycı olacağımız için hiçbir hatayı gözden kaçırmaz ve hemen önlem alıp düzeltebiliriz. Sağlığımızla ilgilenebilir, doktor kontrollerimizi yapabilir, spor yapabilir, detoks programına ya da rejime başlayıp daha sağlıklı yaşamak için planlamalar yapabiliriz.

28 Eylül Cumartesi 21:27’de Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte bir ilişkimiz gündemimizde olacak. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, var olan ilişkimizi daha ciddiye taşıyabilir ya da sorun varsa bitirme kararı alabiliriz. Yeni bir ortaklık için de önümüzdeki hafta uygun şartlar altında olacağız, yeni bir girişimde bulunup önemli bir anlaşmaya imza atabiliriz. 

Yeni Ay en çok burcu, yükseleni ya da Ay burcu Terazi, Koç, Yengeç ve Oğlak olanları etkileyecek, önümüzdeki günlerde yepyeni ve güçlü bir başlangıç yaşayabilecekler. 

Tüm yazılarını göster