Gündemi sarsan haber hiç beklenmedik yerden geldi

Transferde fırtınalar estiren Galatasaray, önemli isimleri renklerine bağlamıştı. Sarı-kırmızılıların en çok yankı uyandıran transferi Mauro Icardi olmuştu. Menajer Giovanni Becali, Galatasaray'ın Mauro Icardi'ye ödediği maaşla ilgili gündeme bomba gibi düşen ifadeler kullandı. Cicaldau ve Morutan'ın menajeri Becali, Galatasaray'ın Mauro Icardi'ye 4 milyon Euro maaş ödediğini söyledi. Hatırlanacağı üzere Galatasaray, oyuncunun maaş bildirimi konusunda PSG ile karşı karşıya gelmişti.

Galatasaray'ın dünyaca ünlü transferi Mauro Icardi, gündemden düşmüyor. Eşiyle bir ayrılıp bir barışan Icardi'nin maaşı da tartışılmaya devam ediyor. Rumen menajer Becali, Icardi ile ilgili yaptığı açıklamada flaş ifadeler kullandı. Galatasaray'ın sansasyonel transferi Mauro Icardi'nin maaşı yeniden gündeme getirildi. Oyuncunun sözleşme detayları bildirimi konusunda PSG ile Cimbom karşı karşıya gelmişti. Galatasaray'ın, Mauro Icardi'ye ödediği maaşla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Menajer Giovanni Becali, Galatasaray'ın Mauro Icardi'ye 4 milyon Euro ödediğini belirtti.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı