Gün ortasında çocuk kaçırmaya kalktı! Görüntüleri ortaya çıkan şüpheli tutuklandı

İstanbul Fatih'te bir kişi, sokakta oynayan çocuklardan birini kaçırmaya çalıştı. Şüpheli çevredekilerin bakışlarına aldırmadan çocuğu kolundan tutarak sırtına atmaya çalıştı. Diğer çocuğun müdahale etmesiyle şüphelinin elinden kurtulan çocuklar, kaçarak uzaklaştı. Ekipler, yapılan operasyonla şahsı gözaltına aldı. O anların videosunu paylaşan çok sayıda kişi olaya tepki gösterdi.

This browser does not support the video element.

İstanbul'un Fatih ilçesinde, saat 14.10 sıralarında, sokakta oyun oynayan 2 çocuğun yanına bir kişi geldi. Daha sonra çocuklara yaklaşan şüpheli bir çocuğun kolundan tutarak sırtına almaya çalıştı.

Çevredekilerin bakışlarına aldırış etmeyen şüpheli, çocuğun kolundan birkaç kere daha tutarak sırtına almak istedi. Diğer çocuğun müdahale etmesiyle şüphelinin elinden kurtulan çocuklar, kaçarak uzaklaştı.

Olay sonrasında araştırma yapan ekipler, şüphelinin T.A. olduğunu tespit etti. Yapılan operasyonda T.A. yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan, kaçırma iddiasına ilişkin güvenlik kamera görüntülerinin sosyal medya hesaplarında çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılarak, olaya tepki gösterildi.

DHA

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim