Gümrük muhafaza ekipleri Ankara'da bir ton kaçak tütün ele geçirdi

Ticaret Bakanlığı'na bağlı gümrük muhafaza ekipleri, Ankara'da şüpheli gördükleri araçta gerçekleştirdikleri aramada 1 ton 150 kilogram tütüne el koydu.

This browser does not support the video element.

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, yürütülen istihbarat çalışmaları sonucu sigara kaçakçılığına ilişkin yüklü miktarda tütün sevkiyatı gerçekleşececeği bulgusuyla Ankara'da şüpheli bir minibüs takibe alındı.

Minibüsün bulunduğu adres Ankara Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü tarafından belirlendikten sonra gerçekleştirilen operasyonda 1 ton 150 kilogram tütün ele geçirildi.

Müdürlük ekipleri araçta yaptıkları aramada, sevkiyata hazır durumda ve yasal bandrol bulundurmayan çuvalların bir tondan fazla kıyılmış tütün tespit etti.

Tütün ve kaçak eşya nakliyatında kullanıldığı tespit edilen araca el konurken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı olayın şüphelileri hakkında soruşturma başlattı.

Mehmet Şimşek seçimlerden sonra ilk yatırımcılar toplantısında konuştu Bakan Özhaseki'den Hataylıları sevindiren açıklama! Milli Muharip Uçak KAAN 2028'de envantere giriyor! Ticaret Bakanlığı 17 ilde restoran, lokanta ve kafeleri denetledi İstikbal Mobilya'nın erkek yöneticilerinden kadın çalışanlara jest Türkiye'de enflasyon yüzde 15-20 bandına düşecek...