Gülşen'e büyük şok! Şile konseri kaymakamlık tarafından iptal edildi

Sahne kıyafetleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan ve gündemden düşmeyen ünlü popçu Gülşen büyük bir şok yaşadı. Gülşen'in Cumartesi akşamı Şile'de vereceği konser, kaymakamlık kararıyla iptal edildi.

Sahne kıyafetleriyle magazin gündemine damga vuran şarkıcı Gülşen'in Şile'de vereceği konseri etkinlikten saatler önce iptal edildi.


KONSERE BİR GÜN KALA İPTAL EDİLDİĞİ DUYURULDU

Son olarak Ereğli'de sahneye çıkan şarkıcı Gülşen 23 Temmuz akşamı Şile'de konser verecekti. Birçok meslektaşı tarafından da sahne kıyafetleri eleştirilen Gülşen'in konseri bir gün önce Şile Kaymakamlığı tarafından iptal edildi.


KONSER ORGANİZATÖRÜNDEN AÇIKLAMA


Konser organizatörü de sosyal medyada bir açıklama yaparak konserin iptal edildiğini duyurdu. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: ''23.07.2022 tarihinde saat 22.00 yapılmasını planladığımız Gülşen konseri Şile Kaymakamlığımız tarafından izin verilmeyip 22.07.2022 tarihinde iptal edilmiştir. Konser tarihi daha sonra siz kıymetli misafirlerimize ilan edilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.''



Ereğli konserine siyah göbek dekolteli bir kıyafetle çıkan Gülşen için Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ''Kıskananlar çatlasın! Ancak hoşuma gitmedi. Gülşen'imizi böyle kapalı görmeye alışık değiliz'' yorumunda bulunarak şaşırtmıştı.



1 Mayıs gösterilerinde polise tekme atan kişi 'Basel' çıktı 2 Mayıs 2024 Perşembe TJK at yarışı programı açıklandı! Simpsonlar'ın gelecek tahminleri tüyler ürpertiyor...
Sonraki Haber