Gülşen hakkında iddianame hazırlandı! İşte istenilen ceza

İstanbul Ataşehir'de düzenlenen bir konserde İmam Hatipler hakkında kötü sözler kullanan Gülşen hakkında iddianame hazırlandı. Sanatçı Gülşen için 'Halkı Kin ve Düşmanlığa Alenen Tahrik Etme' suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Gülşen Çolakoğlu hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan iddianame düzenledi.

702 KİŞİ VE KURULUŞ ŞİKAYETÇİ OLDU

Hakaretleriyle gündeme gelen şarkıcının 3 yıla kadar hapsinin istendiği iddianamede, Gülşen hakkında toplam 702 kişi ve kuruluşun şikayetçi olduğu belirtildi. Basın suçları soruşturma bürosu tarafından hazırlanan iddianame İstanbul asliye ceza mahkemesine gönderildi.

Gülşen Çolakoğlu ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak. Geçtiğimiz hafta gözaltına alınan Gülşen tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Yapılan itiraz üzerine 4 gün sonra ev hapsi kararıyla serbest bırakılmıştı

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber