Gülşen Çolakoğlu hakim karşısında aylık gelirini açıkladı

İmam Hatip mezunları için skandal sözler söyleyen Gülşen hakim karşısına çıktı. Gülşen Çolakoğlu kimlik sorgusunda, lise mezunu, müzisyen olduğunu ve aylık ortalama gelirinin 60 bin TL olduğunu belirtti.

Halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan hakkında dava açılan şarkıcı Gülşen Çolakoğlu ilk kez hakim karşısına çıktı.

İstanbul 11. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşma başladı. Gülşen için adliye koridorunda güvenlik bariyerleri konularak önlem alındı. Gülşen kimseye görünmeden mahkeme salonuna alındı. 

Duruşmaya Gülşen 3 avukatıyla birlikte katılırken yaklaşık 20 müşteki de duruşmada hazır bulundu. Ayrıca Kadın ve Demokrasi Derneği(KADEM) avukatları da hazır bulundu. 

AYLIK GELİRİM 60 BİN TL

Gülşen Çolakoğlu kimlik sorgusunda, lise mezunu, müzisyen olduğunu ve aylık ortalama gelirinin 60 bin TL olduğunu belirtti.  Ardından savunmasını yapan Gülşen şunları söyledi: "Önceki ifadelerimi tekrar ederim. Suçsuzum yargılama sonrasında beraat edeceğime inanıyorum" dedi.

Gülşen sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bütün konu sahne içinde bir arkadaşımla şakalaşmamdan ibarettir. Sahnedeyken dinleyicilerimin arasına karışmak istedim. Kalabalıkta bu mümkün olmayacağı için sahnedeki arkadaşlarımdan birinden beni seyircilerimin arasına taşımasını rica ettim. Sahnedeki başka bir arkadaşım yine aramızdaki şakalaşma bir niyetiyle, ‘seni imam taşısın’ dedi. İmam da aramızdan bir arkadaşımız. Bu söz üzerine bir kalıp olmasından ötürü plansız ve hesapsız bir şaka ile karşılık verdim. Sadece bir kişiye karşı sahne heyecanının getirmiş olduğu refleksle söylenmiş bir şey ve sahnede iki kişi arasında geçmiş bir diyalogdur. Hatta herkesin malumu olan şaka da ‘kendisi’ diye bitmektedir. Bunu söylerken ne bir üçüncü şahıs ne sosyal kısmı hedefledim. Diyalog o kadardı ve orada sonlandı. Bunu seyirciye dönüp söylemedim. Tekrarlatmadım. Alkışlatmadım. Altını çizmedim. Sonrasında bir tanıtım aracıyla kullanmadım. Dolayısıyla halkı kin ve düşmanlığa tahrik edecek bir tavır sergilemedim. Niyetim ve aracım hiçbir zaman olmadı, olamaz da. Bu konuda kendi vicdanımda hürüm. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum"

'HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM'

Gülşen savunmasının devamında; "Sadece iki kişi arasında geçen bu diyalog nedense hedefe oturtuldu. Ben yine de bu sebeple değerlerini rencide etmiş olabileceğim herkesten samimiyetle özür diledim. Mesleki kimliğim ve duruşumun bir bedeli olarak mağdurum da. Kadınlığım, anneliğim, bedenim ve eşliğim giyip ve kuşamın yüzünden defalarca sözel olarak linç ve istismara uğradım. Hedef gösterildim. Ama yine de duygu ve düşüncemi her yeri geldiğinde dile getirmekten çekinen biri olmadım. Şu anda da değilim."

İstanbullular dikkat: O bölgelerde elektrik olmayacak! CZN Burak'tan Neşet Turan ile ilgili yorumlara tepki! Boykot işe yaradı! Starbucks'ın geliri ocak-mart döneminde azaldı
Sonraki Haber