Gülse Birsel ve Engin Günaydın'dan yepyeni proje

Gülse Birsel ve Engin Günaydın'dan sürpriz proje Gülse Birsel ve Engin Günaydın, önceki gün Bebek'de bir kafeden çıkarken objektiflere takıldı.

Gülse Birsel ve Engin Günaydın'dan sürpriz proje Gülse Birsel ve Engin Günaydın, önceki gün Bebek'de bir kafeden çıkarken objektiflere takıldı.

Hürriyet'in haberine göre birlikte oturdukları kafeden çıkarken objektiflere takılan ikili açıklamalrda buldu. Gülse Birsel, "Çok güldürecek bir çalışmanın başlangıcını yaptık. Güzel bir iş geliyor" dedi.

Bir süre önce dizilerde oynamayacağını açıklayan Günaydın ise, bu yöndeki soruları, "Her şey netleşince konuşuruz" diyerek geçiştirdi.

İkili daha önce 'Avrupa Yakası' isimli dizide birlikte rol almışlardı.

GÜLSE BİRSEL KİMDİR?

Gülse Birsel, 11 Mart 1971'de Gültekin ve Semiha Şener çiftinin üçüncü çocuğu olarak İstanbul'da doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıdır. Adını annesinin ve babasının adlarının ilk hecelerinden almaktadır. Kendisinden on beş yaş büyük Bozkurt adlı bir ağabeyi ve on üç yaş büyük Dilek adlı bir ablası vardır. Ağabeyi göz doktoru ve eski bir millî voleybolcudur. Ortaöğrenimini Beyoğlu Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Lise son sınıfa kadar meslek olarak oyunculuğu seçmeyi düşünüyordu. Ancak ailesinin isteğiyle Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde öğrenim gördü. Daha sonra 1994-1996 yılları arasında Columbia Üniversitesi'nde sinema yüksek lisansı yaptı

ENGİN GÜNAYDIN KİMDİR?

Günaydın, 29 Ocak 1972 tarihinde Tokat'ın Erbaa, Tanoba ilçesinde doğdu. İlköğretimi Turhal'da, ortaöğrenimini Erbaa'da tamamlamıştır. Lisede, her sene yapılan okullar arası tiyatro yarışmasında aldığı ödül sonrası, jüri üyelerinin Günaydın'ı konservatuvara gitmesi yönündeki ısrarlarıyla oyunculuk hayatına ilk girişi yaptı. Oradan Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'na girdi, yatay geçişle Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı'na girdi. Bir Demet Tiyatro ile televizyon hayatına başlayan, Aşkım Aşkım ve Zaga'da daha geniş kitlelere kendini tanıtan Günaydın, 2004 yılında Burhan Altıntop rolü ile Avrupa Yakası'nda patlama yaşadı.

Soft Power nedir? Yumuşak Güç ne anlama gelir? Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Kurbanlık fiyatları 2024! Sığır, manda, keçi, koç ve koyun ne kadar?
Sonraki Haber