Gülistan Doku'nun yeni görüntüleri çıktı

Gülistan Doku'nun kaybolmasıyla ilgili soruşturmada bilirkişi raporu tamamlandı. Ulusal Kriminal Büro'nun hazırladığı raporda Gülistan'ın son görüldüğü köprünün altında suda intiharı gösterecek hareketlilik yaşanmadığı belirtilirken, yeni görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde Gülistan'ın Rus uyruklu erkek arkadaşı ile kafede buluştuğu görülüyor.

Kendisinden 5 Ocak'tan beri haber alınamayan Gülistan Doku'yu arama çalışmaları devam ederken olayı soruşturan Ulusal Kriminal Büro'nun bilirkişi raporu ortaya çıktı. Raporda, Gülistan'ın en son görüldüğü ve intihar olasılığını doğuran yerle ilgili 'Köprü ayağındaki efekt, bir piksel artığı olup kesinlikle yukarıdan suya düşen bir insan veya eşyanın suda yükselttiği su sütunu değildir" ifadelerine yer verildi. Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, "Bu raporla kesin bir dille intihar tezini çökertti" diye konuştu.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar...