Güldür Güldür Show'da Ekrem İmamoğlu Taklidi Kahkaha Attırdı! 6'lı Masa Yıkıldı!

Güldür Güldür Show 6'lı masa skeci yayınlandı. Nurettin Nebati skecinin günlerce konuşulduğu Güldür Güldür'de bu akşam muhalefe3t partilerinin yer aldığı 6'lı masa konu edildi. Skeç sosyal medyada da gündem olurken sürpriz bir konuk vardı. 6'lı masa skecinin sonunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da taklidi yapıldı.

Show Tv'de yayınlanan Güldür Güldür Show 310'uncu bölümü ile herkesi keyifli anlar yaşattı. Geçtiğimiz bölümlerde Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Mustafa Sarıgül'ü konu alan skeçler sonrası bu akşam da muhalefet partilerinin yer aldığı 6'lı masa skeci yayınlandı. Güldür Güldür Show'da Ekrem İmamoğlu Taklidi Kahkaha Attırdı! 6'lı Masa Yıkıldı!

EKREM İMAMOĞLU TAKLİDİ KAHKAHA ATTIRDI!

Güldür Güldür Show 6'lı masa skeci bir restoranda geçti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın oluşturduğu 6'lı masadaki siyasiler canlandırıldı.

6'lı masa skecinin sonralarına doğru İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun taklidi yapıldı. Oyuncu Mahir İpek'in canlandırdığı Ekrem İmamoğlu 6'lı masa skecinin sürprizi oldu.

Onur Buldu'nun oynadığı Ahmet Davutoğlu'nun "Sen Aday mı olmak istiyorsun sorusuna İmamoğlu, "Şimdi burada sayın genel başkanım var ama ben de kendimi taca atacak değilim yani. İcap ederse 90'a takarız topu yani" diyerek izleyenleri güldürdü.

İşte Güldür Güldür Ekrem İmamoğlu Taklidi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Seferberlik hali değişti Survivor'da haftanın 2. dokunulmazlığı kimin? İşte fragman.. 21 Mayıs 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber