Göztepe ve Türkerler Holding'den sponsorluğa devam gecesi!

İzmir'in Süper Lig'deki tek temsilcisi Göztepe'ye, 2 yıldır verdiği ana sponsorluk desteğini sürdürme kararı alan Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir'de özel bir davet organize etti.

Açılış konuşmalarıyla başlayan ve ardından atılan imzalarla devam ededen törenin ardından after party gerçekleşti. Spor ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin ağırlandığı şık davette, Göztepeli futbolcular, idari kadro ve teknik heyet eksiksiz katılım gösterdi.

Türker ve Sepil, basın toplantısında anlaşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Davette İzmir ve Göztepe'nin birbirinden ayrı düşünülemeyeceğini belirten Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, "Türkerler Holding olarak bir kez daha İzmir'in değerli sembollerinden olan Göztepe'nin kalbinde yer almaktan onur duyduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Şehrimizin Spor Toto Süper Lig'deki tek temsilcisi, gururumuz Göztepe'ye 2 sezondur desteğimizi sürdürüyoruz. Yeni sezonda da Mahall Bomonti markamızla kulübümüzün formalarında yer almaktan dolayı kıvanç duyuyoruz. Böyle büyük bir camianın yanında yer almak ve taraftarın heyecanına ortak olmak, Türkerler Holding için büyük bir mutluluk kaynağı. Geçtiğimiz sezonu ligde çok iyi bir performansla bitiren kulübümüze sadece forma sponsorluğuyla değil gönülden bağlıyız. Türkerler Holding olarak Mahall Bomonti projemiz ile güzel İzmir'imize gelecekte spor konusunda da mutluluğu ve başarıyı getirmeyi misyon olarak belirledik. Tarihe adını altın harflerle yazdırmış olan bu kulüp, İzmir ile olan bağımızı daha da güçlendiriyor. Gerek Türkiye'de gerek Avrupa'da başarılar kazanmayı hedefliyoruz. Bu noktada Göztepe'ye inancımız tam."

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber