Gözler Beştepe'de! Kabine bugün toplanıyor: Masada borç yapılandırma paketi var

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi olarak adlandırılan düzenleme bugün Beştepe’deki Kabine Toplantısı’nda ele alınacak. Detaylarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının beklendiği düzenleme ile taksit sayısının 24, vadenin de 48 aya çıkması bekleniyor. İşte milyonları ilgilendiren düzenlemeyle ilgili tüm detaylar...

Küçük esnaftan, sanayiciye kadar milyonlarca kişiyi kapsayan yeni yapılandırma paketi için geri sayım başladı. Milyonlarca vatandaşın devlete olan borcu, söz konusu düzenlemeyle yapılandırılacak. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma paketi olarak adlandırılan düzenlemede, taksit sayısınını önceki yapılandırmalardan farklı olarak 18'in üzerinde olması bekleniyor.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat!