Gözler 28 Mayıs’ta… CHP’de başkanlık yarışı kızışıyor…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kaybedileceği gözü ile bakılan CHP’de genel başkanlık için tartışmalar yaşanacağı ifade edildi. Seçim sonrası koltuğunu Ekrem İmamoğlu’na karşı koruyamayacağı korkusu yaşayan Kılıçdaroğlu’nun yakın çevresi ile buna önlem almaya çalıştığı iddia edildi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye 28 Mayıs’ta yapılacak 2.tur seçimleri ile 13.Cumhurbaşkanını seçiyor.

ÇANKAYA’DA FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK VAR!

Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu,14 Mayıs’ta HDP’nin desteğine rağmen aldığı düşük oy ile CHP’li seçmenlerde büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı. 28 Mayıs’ta yapılacak 2.Tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu’nun kaybedeceği gözü ile bakıldığı CHP’de adeta fırtına öncesi sessizlik olduğu ifade ediliyor.

CHP’DE KILIÇDAROĞLU’NA KARŞI ADAYLAR ÇIKIYOR!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın desteğini alan Kılıçdaroğlu’nun kaybedeceği düşünülerek, 29 Mayıs’tan itibaren genel başkanlık için tartışmalar yaşanacağı ifade edildi. Seçim sonrası koltuğunu Ekrem İmamoğlu’na karşı kaybetme korkusu yaşayan Kılıçdaroğlu’nun yakın çevresi ile buna önlem almaya çalıştığı iddia edildi.

ALTERNATİF GENEL BAŞKAN OLARAK ALPER TAŞDELEN HAZIRLANIYOR!

SüperHaber’in CHP kulislerinden aldığı bilgilere göre, İmamoğlu’na karşı Erdoğan Toprak, Bülent Tezcan, Engin Özkoç, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyit Torun, Muharrem Erkek ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin Kemal Kılıçdaroğlu’nun hemşerisi olan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taldelen’i alternatif olarak çıkarmaya hazırlandıkları öne sürüldü.

EKREM İMAMOĞLU CHP’DE DENGELERİ GÖZETİYOR!

Öte yandan gözünü CHP Genel Başkanlığı’na diktiği her yerde konuşulan Ekrem İmamoğlu’nun ise cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde parti içindeki dengeleri kolladığı belirtildi. Ekrem İmamoğlu’nun seçimlerin durumuna göre Kılıçdaroğlu’nun karşısına ya kendisi çıkacağı ya da Gökhan Günaydın’ı aday göstererek partiyi yönetmeye yönelik arzusu olduğu biliniyor.

EKREM İMAMOĞLU’NU DESTEKLEYENLER BELLİ OLUYOR!

Yine Cumhuriyet Halk Partisi’nde Kemal Kılıçdaroğlu’nun istenilen oyu alamaması ve kaybetmesi durumunda parti içinde İmamoğlu’nun genel başkan olması için harekete geçileceği bildirildi.İmamoğlu’nu Engin Altay, Özgür Özel, Murat Karayalçın ve Altan Öymen gibi isimlerin destekledikleri belirtiliyor.

Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Uzmanlar uyardı! Hızla yayılıyor Merkez Bankası nisan ayı faiz kararını bugün açıklayacak
Sonraki Haber