Gözde Şeker Halk TV'de neden yok, ayrıldı mı? Gözde Şeker ekranlarda neden yok, hangi kanala geçti?

Gündemde sıkça adı geçen isimlerden biri olan Halk TV spikeri Gözde Şeker'in ekranlarda neden olmadığına dair sorular merak konusu oldu. Bunun yanı sıra Halk TV'de sıkça karşılaşılan Gözde Şeker'in hayatı üzerine araştırmalar yapılıyor. Gözde Şeker'in Halk TV'den ayrılıp ayrılmadığı ve yeni çalışma yerine geçip geçmediği merak ediliyor. Peki, Gözde Şeker Halk TV'de neden yok, ayrıldı mı? Gözde Şeker ekranlarda neden yok, hangi kanala geçti? İşte detaylar...

Son zamanlarda gündemde sıkça tartışılan isimlerden biri olan Halk TV spikeri Gözde Şeker'in ekranlardan uzak kalması, merak konusu haline geldi. Ayrıca, izleyiciler tarafından sıkça takip edilen Gözde Şeker'in yaşamıyla ilgili araştırmalar da artış gösterdi. Gözde Şeker'in Halk TV'den ayrılıp ayrılmadığı ve yeni bir iş yerine mi geçtiği ise şu sıralar merak konusu. Gözde Şeker'in ekranlardan neden uzak kaldığı ve ayrılıp ayrılmadığına dair detaylar araştırılıyor. Peki, Gözde Şeker neden Halk TV'de yok, ayrıldı mı? Gözde Şeker ekranlarda neden yok, hangi kanala geçti? Ayrıntılar haberimizde...

GÖZDE ŞEKER HALK TV'DEN AYRILDI MI, NEDEN YOK?

Gözde Şeker'in Halk TV'den ayrıldığına dair bir bilgi bulunmamakla birlikte, geçici bir süre için ekranlara ara verdiği konuşuluyor. Gözde Şeker'in yurt dışında eğitim almak istemesi nedeniyle bir süreliğine ekranlardan uzak kalacağı iddia ediliyor. Eğitim sonrasında ise kariyerine devam ederek tekrar izleyicilerle buluşması bekleniyor.

GÖZDE ŞEKER KİMDİR?

İstanbul'da 1987 yılında doğan Gözde Şeker, Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi Radyo Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji bölümünden de mezun oldu. Medya sektörüne lise yıllarında, 16 yaşında CNN Türk Ekonomi servisinde staj yaparak adım attı. CNN Türk'te ekonomi muhabiri olarak görev aldıktan sonra TRT Türk'ün kuruluş sürecine katıldı.

Bosna Hersek'te TRT Türk temsilciliğini kurdu ve 4 yıl boyunca Bosna Hersek temsilcisi olarak görev yaptı. Daha sonra aynı şekilde Tunus'ta TRT Türk temsilciliğini kurarak bu görevi üstlendi. TRT Türk Küresel Bakış programında editörlük yaptıktan sonra Habertürk'e geçti. Habertürk'te çeşitli programlarda sunuculuk ve Dış Haberler Müdürü olarak çalıştı. Ekim 2018'den beri Haber Global'de hafta sonu haberlerini sunmaktadır.

İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak! Dolar ve euroda sınırlı düşüş! İşte 30 Nisan güncel döviz kurları Süper Loto sonuçları 30 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber