“Görüntüsü Adriana Lima, içi Dilber Ay”

Ozan Doğulu'nun müzik dünyasına yeni kazandırdığı isim Hera'nın 'Öle Öle' single'ı kısa sürede beğeni kazandı. Güzel şarkıcı Hera, hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Hera, Hürriyet'ten Sinem Vural'a konuştu. İşte o röportaj'dan dikkat çeken satırlar...

Müzik dünyasında adınızdan çok söz edilir oldu ama aslında spor spikerliğinden gelmesiniz, değil mi?

- Evet, sporu çok seviyorum. Futbolu hem seviyor hem de oynuyorum hatta.

Oynamak derken?

- Amatör olarak arkadaşlarımızla oynuyorduk. Halı saha maçları yapıyorduk. Kime anlatsam tuhaf geliyor (gülüyor).

Peki spikerlik nasıl başladı?

- Fox TV’nin spor müdür yardımcısı aile dostumuzdu. Benim duruşumu çok beğeniyordu. “Hadi artık spiker ol” dedi. Ben de o zaman ne diksiyon dersi var ne bir şey!

Nasıl olacak derken gel deneyelim dediler. Deneme çekimi yapıldı. Bende de bir özgüven, 40 yıllık spiker gibi haberleri okudum. Sonra hızlı bir diksiyon eğitimi derken spikerliğe başladım.

Kaç yıllık spikerlik deneyiminiz var?

- 4 yıl.

Burada beni şaşırtan durum, 4 yıllık spor spikerinin sözü-müziği kendisine ait “Öle Öle” bir şarkıyla ortaya çıkması.

Ne zamandan beri müzikle ilgileniyorsunuz?

- Çocukluğumdan beri. 8 yaşında mutfaktan sarımsak eziciyi alır, mikrofon yapıp şarkı söylerdim. Lise dönemlerimden itibaren de yazıp çizmeye, beste yapmaya başladım.

Ozan Doğulu ile yollarınız nasıl kesişti?

- Bir ortak aranjör arkadaşımız vardı. Arnavutköy’den geçerken ona uğradım, orada tesadüfen tanıştık. Şarkılarımı dinlettim. Ozan da “Bu yazki projem sensin, hemen çalışmalara başlıyoruz” dedi. Yani fırsat ayağıma geldi. O yüzden çok şanslıyım. İyi ki onunla çalıştım.

"İÇİNDE DİLBER AY YATIYOR"

Avrupai bir duruşunuz, buna karşın nağmeli bir vokaliniz var.

- Daha da nağmeli söylüyordum hatta, Ozan törpüledi. Geçen gün biri yorum yazmış hakkımda, “Görüntüsü Adriana Lima, içinde Dilber Ay yatıyor” diye. Çok güldüm. Ben nağmeli söylemeyi seviyorum, insanların da bunu sevdiğini düşünüyorum.

İşte Hera'nın sevilen şarkısı:

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!''
Sonraki Haber