Görünmez kaza! Yürek Çıkmazı'nın Yılmaz'ı Mesut Akusta'nın parmakları kırıldı

TRT1'de ekrana gelen 'Yürek Çıkmazı' dizisinde Yılmaz karakterine hayat veren 58 yaşındaki oyuncu Mesut Akusta'nın başına gelmeyen kalmadı. Sette dişi yerinden çıkan Akusta, doktora giderken bir talihsiz kaza daha geçirdi. Mesut Akusta'nın 3 parmağı kırıldı. İşte detaylar...

Deli Yürek, En Son Babalar Duyar, Kurşun Yarası, Ah Kalbim, Kurtlar Vadisi Pusu, Ezel, Babil, Karagül, Börü, Teşkilat gibi yapımlarda rol alan ve şimdilerse ise TRT1'in sevilen dizisi Yürek Çıkmazı'nda Yılmaz Tekin karakterine hayat veren oyuncu Mesut Akusta'nın parmakları kırıldı.


DİŞÇİYE GİDERKEN TALİHSİZ BİR KAZA GEÇİRDİ

Teşkilat dizisinin kadrosunda yer aldığı sıralarda, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki evinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle bir süre hastanede tedavi gören ve ameliyat olan Mesut Akusta kısa sürede sağlığına kavuşmuş ve ekranlara geri dönmüştü. Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkan Mesut Akusta üst üste sağlık sorunu yaşadı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yürek Çıkmazı dizisinin çekimleri sırasında dişi yerinden çıkan oyuncu doktora gitmek için set aracına bindi. Akusta araca bindikten sonra ise büyük bir felaketin eşiğinden döndü.

ELİ TEKERLEĞİN ALTINDA KALDI

Usta oyuncu araçtan indikten sonra dengesini kaybedip yere kapaklandı. Yere düşen oyuncuyu görmeyen şoför, arabayı hareket ettirdikten sonra Akusta'nın parmaklarını ezdi. Acılar içinde kıvranan oyuncunun 3 parmağının kırıldığı öğrenildi. Tedavisi yapılan oyuncunun parmakları alçıya alındı. Setin aksamaması için işinin başına dönen Mesut Akusta'nın senaryoda birileriyle kavga etmiş gibi gösterileceği öğrenildi.

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber