Google 2022 arama trendlerine 'Bergen' filmi ve 'Yalı Çapkını dizisi' damga vurdu

Google, 2022 yılının en çok merak edilenlerini açıkladı. 2022’de Türkiye’de yılın arama trendlerine 'Bergen' filmi ve 'Yalı Çapkını' dizisi damga vurdu. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu Star’ın ilgiyle takip edilen “Yalı Çapkını” dizisi, Google 2022 arama sonuçlarında en çok aranan diziler arasında birinci oldu.

“Yalı Çapkını” dizisi yeni bir başarıya daha imza attı. Her bölümüyle sosyal medyada da gündem olan dizi, 2022 yılında Google'ın Türkiye sıralamasında kullanıcıların yaptığı aramalarda en üst sırada yer aldı.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını’nda; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları