Gönüllüler, Ünlüler Hep Beraber Dua Ediyor: "Barış Sürgün Adasına Gitti SMS'te Yandık"

Survivor 2022 All Star'da beklenen oldu. Yarışmanın 29 Ocak 2022 son bölümünde sürgün adasına giden eleme adayı Barış Murat Yağcı oldu. Barış'ın fanlarının gücünün farkında olan Survivor 2022 yarışmacıları şimdiden dua etmeye başladı.

Ekranların en çok takip edilen yarışması Survivor All Star 2022'de 29 Ocak 2022 akşamı yapılan konsey nefes kesti. Atakan ve Barış Murat Yağcı'nın 4'er oy alması sonucu açık oylamaya gidildi. Ünlüler takımından da oklar Barış'ı gösterinde haftanın ilk eleme adayı Survivor Barış Murat Yağcı oldu.

Nisa'nın Ahı Tuttu!

Survivor dokunulmazlık oyunu öncesi Nisa Bölükbaşı'nın Barış Murat ile ilgili itirafları bomba gibi düşmüştü adaya. Nisa, ilişki döneminde Barış'tan çok çektiğini gözyaşları içerisinde anlattı. Sosyal medyada da bu durum gündem oldu. Nisa'nın destekçileri Barış Murat'a ateş püskürdü.

Dokunulmazlık Oyunu Gönüllüler'in Olunca Eleme Adayı Ünlüler takımından seçildi. Yapılan konseyde Avatar Atakan ile Barış Murat Yağcı 4'er oy alında açık oylamaya gidildi. Ve haftanın ilk eleme adayı olarak Barış Murat Yağcı sürgün adasına giden isim oldu.

Yarışmacılar Dua'ya Başladı!

Barış Murat Yağcı'nın fanlarının güçlü desteğinin farkında olan yarışmacılar onunla birlikte sürgün adasına gitmemek için şimdiden dua etmeye başladılar. Zira Survivor Barış Murat Yağcı SMS oylamasında bir adım önde.

Survivor 2022'de bu hafta oldukça zorlu mücadelelere sahne olacak.

Galatasaray taraftarından derbiye özel hazırlık! Görsel şölen... Murat Boz, Tuba Büyüküstün ile aşk yaşadı mı? Merkez faizde ne karar alacak?
Sonraki Haber