Gönül Yazar'ın açıklamaları yürekleri dağladı... Yalnızlıktan dert yandı

Geçirdiği kaza sonrası gözünü kaybetme riski ile karşı karşıya kalan Türk Sanat Müziği'nin usta ismi Gönül Yazar, Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'a verdiği röportajda yaşadığı talihsiz kazayı anlattı. Yalnız yaşadığını ve yalnızlıktan geceleri ağladını söyleyen Gönül Yazar, ''Kızım arkadaşlarına daha çok düşkün, onlarla mutlu oluyor. Babamın ikinci evliliğinden iki tane erkek kardeşim var. Onlar ve çocukları benimle ilgileniyor.'' dedi.

Geçtiğimiz Kasım ayında evinde geçirdiği talihsiz kaza sonucu sol gözü görmeyince ameliyat masasına yatan Gönül Yazar, sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'a konuşan Gönül Yazar özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu. Yalnızlıktan dert yanan Yazar, yaşıyla ilgili çıkan haberlere isyan etti. 88 yaşında olmadığını belirten Gönül Yazar yüzünde hiç estetik olmadığını belirtti. 

“Kızımla eski eşi yüzünden aramız açıldı. 10 sene beni Anneler Günü'nde bile aramadı. O süreçte çok ağladım, şimdi de çok yalnızım." diyen Gönül Yazar'ın o açıklamaları yürekleri burktu. 

İşte Gönül Yazar'ın açıklamaları...

Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Akaryakıtta yeni dönem bugün başladı Son 7 yılın en büyük Güneş patlaması gerçekleşti Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Arda ağları sarstı, Ancelotti'nin tepkisi sosyal medyayı salladı! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut!