Gönül Dağı'nda ayrılıklar bölüme damga vuracak! İşte yeni bölümden detaylar...

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda neler yaşanacak? TRT1 ekranlarında yayınlanan dizinin yeni bölümünde ayrılık yaşanacak mı? Gönül Dağı dizisinde Taner ve öğretmen hanımın evlilik tarihi merak ediliyor. Taner evlilik için acele ederken öğretmen hanımın yetişmeyeceğinden korkması evlilik tarihinin uzamasına neden oluyor. Bu durum Taner'in canını oldukça sıkıyor.

SEZON BAŞINDAN BU YANA 3 İSİM VEDA ETMİŞTİ

Dizinin dikkat çeken karakterlerinden birinin yakın gelecekte hikayeden ayrılacağını işaret eden kulis dedikoduları Gönül Dağı'nın izleyici kitlesi arasında büyük merak ve endişe uyandırdı. Sezon başından bu yana yaşanan üç ayrılık gelişmesinin ardından, şimdi de kilit karakterlerden birinin ayrılacağına dair iddialar diziseverlerin en çok konuştuğu konular arasında yer alıyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!