Gönül Dağı dizisi acı haberi duyurdu! Yayın arası uzayacak

Deprem sonrası özel yayına geçen televizyon kanallarının normale döneceği konuşulurken; TRT1 yayını olan Gönül Dağı dizisinden kötü haber geldi. İşte detaylar…

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketinin ardından pek çok ulusal kanal yayın akışında değişikliğe gitti. Yaklaşık iki haftadır deprem özel yayını gerçekleştiren kanallarda haber programları yer almaya başlamışken; dizi gibi diğer programlar da askıya alındı. Her cumartesi ekrana gelen Gönül Dağı dizisi de askıya alınan yapımlar arasındaki yerini aldı.

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımı olan ve yılbaşı gecesi bile en çok izlenen yapım olmayı başaran Gönül Dağı dizisi, deprem nedeniyle yayın durdurma kararı almıştı. Daha önce FIFA maçları nedeniyle üç hafta yayınlanmayan Gönül Dağı dizisinin bu seferki arasının ne kadar olacağı televizyon seyircisi tarafından merak edilmeye başlandı. Merakla takip edilen yayın akışlarından kötü haber ise Gönül Dağı izleyicisine bugün geldi.

DİĞER KANALLAR İÇİN PAZARTESİ NORMALLEŞME BAŞLIYOR

Ortak yayını bekleyen ulusal kanallar, pazartesiye kadar devam edecek olan deprem özel programlarını, pazartesi günü itibariyle kaldıracağını yavaş yavaş ilan etmeye başlamıştı. İlk haber ATV’den gelmişti. ATV, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının pazartesi günü yayına başlayacağını duyurmuştu. Diğer televizyon kanalları için de pazartesi günü itibariyle normalleşme sürecinin başlayacağı konuşulurken; gözler TRT 1 ekranlarına döndü. Ancak TRT 1 ekranlarından beklenen haber gelmedi.

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ İÇİN ARANIN UZATILMASI BEKLENİYOR

17 Ekim 2020 tarihinden bu yana ekranlarda olan Gönül Dağı dizisi, son olarak 85.bölümü ile seyirci karşısına çıktı. 86.bölüm fragmanını henüz yayınlamamış olan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümlerini yayınlamak için önümüzdeki hafta harekete geçmeyeceği öğrenildi. Özel kanallar pazartesi itibariyle olağan yayın akışlarına dönerken; resmi kanal olan TRT 1’in deprem özel yayınlarını sürdüreceği açıklandı. Şubat ayını deprem özel yayınlar ile devam ettirmesi beklenen TRT 1’in askıya aldığı dizi yayınlarını da bir müddet daha askıya almaya devam edeceği yönünde konuşmalar yapılmaya başlandı. Merakla beklenen Gönül Dağı’nın ise mart ayına kadar yayında olmaması bekleniyor.

Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Sinan Kaloğlu Beşiktaş kariyerindeki en büyük pişmanlığını açıkladı İşçi maaşlarını ödeyemeyen belediye başkanından şok hareket
Sonraki Haber