Gonca Vuslateri kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Bebeğinin babasının kimliğini henüz açıklamayan ve yaklaşık yedi aylık hamile olan oyuncu Gonca Vuslateri, açıklamalarda bulundu. Bu gelişmenin ardından Gonca Vuslateri'nin kim olduğu merak ediliyor. Peki, Gonca Vuslateri kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte Gonca Vuslateri hakkında merak edilenler...

Henüz bebek babasının kimliğini paylaşmayan ve yaklaşık yedi aylık hamile olan oyuncu Gonca Vuslateri, konu hakkında açıklamalarda bulundu. Bu haberin ardından izleyiciler, Gonca Vuslateri'nin kim olduğunu merak etmeye başladı. Peki, Gonca Vuslateri'nin biyografisi nedir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte merak edilenler...

NAZLI GONCA VUSLATERİ KİMDİR?

 

Türk oyuncu Nazlı Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Aslen Sakarya, Hendek'li olan Vuslateri'nin ailesi, Çerkes, Abhaz, Gürcü ve Arap kökenlerine sahiptir. Babası astsubay olduğu için görev nedeniyle ailesiyle birlikte 8 yıl boyunca Adana'da lojmanda yaşadı. Babası 1994 yılında emekli olduktan sonra ailesiyle birlikte Bursa'ya dönüp burada yaşamaya devam etti. Ancak 1998'de annesi ve babası boşandı, bunun üzerine annesi ve ablası ile birlikte İstanbul'a taşındı.

İlkokul 2. sınıftan itibaren oyunculuk eğitimi alan Vuslateri, liseden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne gitti ve başarıyla tamamladı. DOT Tiyatrosu'nda da çalışan oyuncu, 1998 yılında Kanal D'de yayımlanan Ruhsar dizisi ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır.

Gonca Vuslateri'nin televizyon kariyeri, Ruhsar dizisinin ardından Eyvah Kızım Büyüdü, Büyük Buluşma, Aliye, Kız Babası, Canım Ailem, Küçük Sırlar, Yerden Yüksek, İbreti Ailem, Yalan Dünya, Gönül İşleri, Anne, Tehlikeli Karım ve 2023 yapımı Bambaşka Biri gibi birçok projeyi kapsamaktadır.

Ayrıca, internet platformunda da yer alan oyuncu, 2022 yılında Netflix'te yayınlanan Sıcak Kafa dizisinde Yasemin karakterini canlandırmıştır.

Sinema alanında da başarılı bir kariyere sahip olan Vuslateri, Bornova Bornova, Kaybedenler Kulübü, Bizans Oyunları, Hedefim Sensin, Düğüm Salonu, Her Şey Dahil, Kuzenler Firarda ve Zaferin Rengi gibi filmlerde rol almıştır.

Gonca Vuslateri aynı zamanda tiyatro sahnesinde de kendini göstermiş, Punk Rock, Kabin ve Martı gibi oyunlarda performans sergilemiştir.

Kariyeri boyunca birçok ödül kazanan Vuslateri, 2013 yılında Yalan Dünya dizisindeki performansıyla 40. Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Kadın Komedi Oyuncusu" ödülünü kazanmış ve aynı dizideki rolüyle 2014 Bilkent Televizyon Ödülleri'nde "En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu" ödülüne layık görülmüştür.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden Ankara için yağmur uyarısı!
Sonraki Haber