Gol attıktan sonra haç çıkaran Ronaldo, Suudi Arabistan'ı karıştırdı

Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımında forma giyen Cristiano Ronaldo, gol attıktan sonra sevinci sırasında haç çıkarınca (istavroz) ülkede büyük tepkiye neden oldu.

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Al Nassr'ın Al-Shorta takımına karşı oynanan maçta attığı golün ardından haç işareti (istavroz) yaptı. Hareketin ardından Suudi Arabistan'da negatif sesler yükseldi.

BENZERİ ESKİ GALATASRAYLININ BAŞINA GELMİŞTİ

Ronaldo'nun yaşadığı olayın bir benzeri de bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve Al-Nassr'a transfer olan Juan Pablo Pino'nun başına gelmişti.

Pino, Arabistan'da Al-Nassr forması giyerken HZ. İsa'nın dövmesini yaptırması nedeniyle tutuklanmıştı. 2011 yılında yaşanan olaydan sonra Pino özür dilemişti. Ancak Pino yönetimin kararıyla takımdan gönderilmişti.

RONADLO'YA CEZA YOK

Taraftarın tepki gösterdiği hareket sonrası Ronaldo'ya bir ceza verilmesi beklenmiyor. Al-Nassr kulübü de bu gol sevincini içeren görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte o anlar:

6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Yabani dizisinin en sevilen karakteri Alaz Bertan Asllani'den tepki! PYD elebaşı Salih Müslim'in eşi: Öcalan peygamberlerin peygamberidir
Sonraki Haber