Gol atmak onlardan sorulur oldu! Bu muhteşem dörtlü Avrupa'yı adeta kasıp kavuruyor...

İspanya'da Barcelona formasıyla Robert Lewandowski, Fransa'da Paris Saint-Germain formasıyla Neymar Jr ile Kylian Mbappe ve İngiltere'de Manchester City formasyla Erling Haaland, ilk haftalarda rakiplerin korkulu rüyası oldu. Bu dört isim Avrupa'nın beş büyük liginde 10 ve üzeri gol atmayı başardılar.

Bayern Münih'in yeni sözleşme beklentisine karşılık vermemesinin ardından Barcelona'nın yolunu tutan Robert Lewandowski, İspanyol ekibiyle göz kamaştırıyor. Bayern Münih kariyerine bir çok rekoru sığdıran ancak sezon başında bonuslarla birlikte 50 milyon Euro'ya Barcelona'ya transfer olan Polonyalı oyuncu, La Liga'da üst üste 5. maçında da gol bulmayı başardı. Lewandowski, toplam gol sayısını 6 hafta sonunda 8'e yükseltti. Tecrübeli golcü, Avrupa'yla birlikte de 8 maçta toplam 11 gole ulaştı. Lewandowski 6 maçta da her 57.2 dakikaya bir gol sığdırdı.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! 3 ilde 1 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz olacak Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı