Gökyüzündeki ışık topu korkuttu

İngiltere'nin kuzeyinden güneyine birçok şehirde yeşil bir ışık topu görüldü. Yetkililerden resmi bir açıklama gelmezken, ışığın bir gök taşı olduğu tahmin edildi.

This browser does not support the video element.

İngiltere'de dün akşam 21.30 civarında çeşitli şehirlerde, gökyüzünde yeşil bir ışık topu görüldü. Gök taşı olduğu tahmin edilen gökyüzündeki cisim, İngiltere'nin kuzeyinde bulunan Yorkshire'dan, Başkent Londra'ya kadar birçok yerden izlendi.

Henüz cismin ne olduğu hakkında resmi bir tanımlama yapılmamasına rağmen İngiltere basınında cismin, "uzaydan gelen yüksek hızlı bir madde kütlesi olabileceği" ve "atmosferle sürtünme nedeniyle gökyüzünü aydınlatabileceği" belirtildi.

Görgü tanıkları, ışık topunu "muhteşem" olarak nitelendirirken, Londra'nın kuzeyindeki Enfield'daki evinin güvenlik kamerasından ışığı kaydeden bir kişi, görüntüyü sosyal medyada yayınladı ve kendisini "çok şanslı" hissettiğini söyledi.

Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu! Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı! İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler! Kassam Tugayları yayınladı! İsrail askerlerinin dibine girdiler! EMNİYET-YARGI MERKEZLİ KUMPASI MİT ÖNLEDİ! Duke Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde protesto! Terk ettiler!