Sevişen çifte tepkiye sert sözler

Kamuya açık alanda sevişen bir çifte müdahalede bulunan motorcu, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Motorcunun o videosunu Twitter'dan paylaşan şarkıcı Gökhan Özoğuz, bu müdahaleyi 'cehalet ve bağnazlık' olarak tanımladı.

This browser does not support the video element.

Sosyal medyada 'isimsiz_motorcu' adını kullanan bir kişi, yolda ilerlerken sevişen bir çifti gördü. Durup çifti ayıran motorcu, kask kamerasına yansıyan o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Motorcunun çektiği o videoyu sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı Gökhan Özoğuz duruma tepkisini dile getirdi.

Kamuya açık alanda yapılması uygun olmayan görüntüyü 'romantizm' olarak tanımlayan Özoğuz, "Kimdir bu kişiler? Hangi hakla insanların yaşantılarına müdahele?  Kapalı kapılar ardında, İnsanlıktan nasibini almamış, akla bile gelemeyecek rezillikler yapanlar varken, kimsenin kendi halinde yaşanan romantizmine laf etme hakkı yoktur. Korkunç bir cehalet ve bağnazlık!" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya kullanıcıları ise Özoğuz'ın bu tutumunun yanlış olduğunu belirtti.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!