Göçükte ölen inşaat işçisinin 45 yıllık mühendislik hayali yarım kaldı!

Kahramanmaraş'ta, 15 yaşından beri inşaatlarda çalışan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencisi Alaeddin Zevkli (60), hafta başında çalıştığı inşaatta meydana gelen göçükte hayatını kaybetti. Kürşat Zevkli, babasının 45 yıldır mühendis olma hayaliyle yaşadığını, bunun için gündüzleri inşaatlarda çalışıp akşamları da fakülteye gittiğini belirterek, "3'üncü sınıftaydı. Ama olmadı, hayaline ulaşamadan hayatını kaybetti" dedi.

Kahramanmaraş'ta 13 yaşındayken babasını kaybeden Alaeddin Zevkli (60),iki gözü görmeyen annesi ve kardeşleriyle hayatını sürdürmeye başladı. Okumayı çok seven Zevkli, maddi imkansızlıklar nedeniyle 15 yaşındayken inşaatlarda çalışmaya başladı. Çocuk yaşta başladığı işini de çok seven Alaeddin Zevkli, inşaat mühendisi olmaya karar verdi ve bu yolda ilk adımı liseyi bitirerek attı.

Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Emekli promosyonları yükselecek mi?