Ghezzal'den Sergen Yalçın asisti ve golü!

Rachid Ghezzal'in Çaykur Rizespor maçında attırdığı golle Sergen Yalçın'ın yıllar önce bir Denizlispor maçındaki asisti birebir aynı... Aynı çalımlar, aynı sıfıra iniş, içeriye çeviriş ve gol! Asistleri kadar golleriyle de konuşulan Cezayirli yıldız, bununla da kalmayıp Rize maçında Sergen Yalçın'ın 1996'da İstanbulspor'a attığı golün aynısını da atmayı başardı!

This browser does not support the video element.

Yaptığı asistlerle Süper Lig'e damgasını vuran Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal ile  hocası Sergen Yalçın arasındaki şaşırtıcı benzerlik dikkatli gözlerden kaçmadı. Bir Beşiktaş taraftarının hazırladığı videoda iki ismin aynı asisti yapıp, aynı golü attığını görülüyor.

Lionel Messi'nin Arjantinli yıldız Diego Maradona'nın 1986 Dünya Kupası'da İngiliz oyuncuları çalımlayıp attığı golün aynısını 30 yıl sonra Barcelona formasıyla yapması gibi, Ghezzal de Sergen Yalçın'ın asist ve golünün aynısına imza attı.

Ghezzal'in dün akşam oynanan Çaykur Rizespor maçında Kevin N'Koudou'ya attırdığı gol, Sergen'in futbolculuk döneminde oynadığı bir Denizlispor maçında yaptıklarıya tıpatıp aynı...

Şaşırtıcı benzerlik bununla da bitmiyor. Ghezzal'in Rize'ye attığı golün aynısını Sergen Yalçın da atmıştı! Kasım 1996'da İstanbulspor'a ceza sahasına sağ çaprazından ayak içi plaseyle nefis bir gol atan Sergen Yalçın, dün kendi golünün aynısını Ghezzal atarken izledi!

Secdeye kapanan Cristiano Ronaldo, Müslüman mı oldu? Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı!