Genital bölgesinde çıkan sivilce hayatını kabusa çevirdi!

Evli ve 2 çocuk babası Murat Çalışkan'ın 15 gün önce genital bölgesinde çıkan sivilce, hayatını kabusa çevirdi. Bu hastalığın dünyada çok ender görüldüğünü ve yüzde 50 ölüme götürecek kadar ciddi olduğunu belirten ameliyatı yapan Doç. Dr. Yakup Çil, bu operasyonun Eskişehir Şehir Hastanesi'nde başarıyla gerçekleştirildiğini ifade etti.

Evli ve 2 çocuk babası Murat Çalışkan’ın 15 gün önce genital bölgesinde çıkan sivilce kısa sürede içerisinde büyüdü. Eskişehir Şehir Hastanesi’ne başvuran Çalışkan'a yapılan tetkikler ile halk arasında ‘gazlı gangren’ olarak bilinen Fournier Gangreni teşhisi koyuldu. Üroloji kliniğinden sonra Eskişehir Şehir Hastanesi Plastik Cerrahi Kliniği’nde tedaviye altına alınan Murat Çalışkan’a hayati tehlikesi sebebiyle acil ameliyat planlandı. Çalışkan’ın uyluk kısmındaki kas ve cilt dokusu, Eskişehir Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyonda damarları ile birlikte genital bölgeye nakil edildi. Ölüm tehlikesini atlatan Çalışkan, normal odaya alındı.

CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!