Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan 12-25 yaş arası gençlere kamp çağrısı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mersin'in Silifke ilçesinde Gençlik Kampları sezon açılış programı ile Akkum Gençlik Kampı'nın resmi açılış törenine katıldı. Türkiye'de 2002'de 4 olan kamp sayısını 43'e çıkardıklarını dile getiren Bakan Kasapoğlu, Avrupa'nın en nitelikli altyapısını meydana getirdiklerini söyledi. Bakan Kasapoğlu, Gençlik Kampları'nda bu yıl 200 binden fazla genci misafir etmeyi planladıklarını ifade ederek, 12-25 yaş arası gençleri kamplara çağırdı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik Kampları sezon açılış programı ile Mersin’de hizmete giren Akkum Gençlik Kampı'nın açılış törenine katıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik Kampları'nda bu yıl 200 binden fazla genci misafir etmeyi planladıklarını ifade etti.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları