Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Tunceli ve Elazığ'da gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tunceli'de gençlerle bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden ve kız yurdunda iftar programına katılan Kasapoğlu, Tunceli Gençlik Merkezi Genç Ofis'te gençlerle müzik dinledi. Daha sonra Elazığ'a geçen Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi'nde düzenlenen programa katıldı ve gençlerle sohbet edip, folklor ekibinin sunduğu gösteriyi izledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere geldiği Tunceli'de, Valilik ziyaretinin ardından AK Parti İl Başkanlığına geçti. Partililer ve gençlerle bir araya gelen Kasapoğlu, burada yaptığı konuşmada, Tunceli'nin ilçeleri, mahalleleri ve köyleriyle kendileri için ayrı bir vilayet olduğunu söyledi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"