Gençlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Elfida' şarkısı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'daki Çifte Minareli Medrese'de gençlerle bir araya geldi. Gençler, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Elfida" şarkısını seslendirdi.

This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'daki Çifte Minareli Medrese'de gençlerle bir araya geldi.

Erzurum'daki temasları kapsamında yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Çifte Minareli Medrese'ye geçti.

Medrese girişinde Erzurum bar ekibince sergilenen halk oyunuyla karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen gençlerle sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı gençlerin ve sanatçıların seslendirdikleri yöresel türküleri dinledi. Ayrıca gençlerin Erdoğan'a "Elfida" şarkısını seslendirdiği video, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da gençlerle bir araya geldiği etkinlikte Gönül Dağı türküsünü seslendirmişti.

SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI! Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar