Gençlerbirliği 2-0'ı koruyamadı; Sivasspor'dan müthiş geri dönüş!

1-0 önde götürdüğü BB Erzurumspor maçında 90+3'te kalesinde golü gören ve 2 puan kaybeden Gençlerbirliği, bu kez de son bölüme 2-0 önde girdiği Sivasspor'a 2-3 mağlup oldu. Başkentin Kırmızı-Siyahlı ekibi çok arayacağı 5 puan kaybederken, Yiğidolar yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı.

Kümede kalma savaşı veren Gençlerbirliği, Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u ağırladı. İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan başkentin Kırmızı-Siyahlı ekibi 78. dakikasına 2 farklı üstün girdiği maçı kaybetti: 2-3.

Teknik direktörlüğe Özcan Bizati'yi getirdikten sonra Fenerbahçe'yi deplasmanda yenip, Kasımpaşa ve Aytemiz Alanyaspor galibiyetleriyle 3'te 3 yapan Gençlerbirliği, son sıradan kurtulmuştu. Ardından evinde Erzurumspor karşısında 1-0 önde götürdüğü maçın 90+3. dakikasında yediği golle 1-1'e razı olan Gençler, geçen hafta da Ankaragücü'ne mağlup olmuştu. Yine tam 3 puana uzandım derken mağlup olan Bizati'nin takımı, kümede kalma savaşında yara aldı.

Gençlerbirliği'nin golleri Diego Angelo (25) ve Mathias Johansson'dan (37) geldi. 78'de Jorge Felix'le skoru 2-1' getiren Yiğidolar, 83'te de Olarenwaju Kayode'nin golüyle 2-2'yi yakaladı. 90+4'te Polomat'ın kendi kalesine attığı gol skoru belirledi: 2-3.

Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor bu sonuçla yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı. Ankara'ya son 5 maçın 4'ünü kazanarak gelen Kırmızı-Beyazlılar puanını 50'ye yükseltti. Yiğido 36. haftada Beşiktaş'ı ağırlayacak. 31 puanda kalan Gençlerbirliği ise 33 puanlı Kayserispor'a konuk olacak.

Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem! Bakan Fidan'dan İsrail'e uyarı: Tariz edilemez felakete tanık oluruz! Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı
Sonraki Haber