3 golü sayılmayan Gençlerbirliği, Kayserispor'u 89'da devirdi

Gençlerbirliği ile Kayserispor arasındaki gol düellosundan başkent ekibi 3-2 galip ayrıldı. Kırmızı-Siyahlılar 2 kez geriye düştüğü maçta 89. dakika golüyle 3 puana uzandı. Başkent ekibinin 3 golü VAR'a takıldı. Kayserispor'un Samet Aybaba'yla galibiyet hasreti 7 maça çıktı.

Süper Lig'in 15. haftasında Gençlerbirliği evinde Kayserispor'u 3-2 mağlup etti. Başkentin Kırmızı-Siyahlı ekibinin 3, Sarı-Kırmızılılar'ın 1 golü VAR'a takıldı. Galibiyeti getiren gol 89'da atıldı.

Samet Aybaba yönetiminde henüz galibiyetle tanışamaya, geçen hafta evinde Konyaspor'a 90+8'de golle mağlup olan Kayserispor, 31'de Wilfried Kanga'nın golüyle 0-1 öne geçti. 39'da Candeias'ın golüyle skora yeniden eşitlik geldi ve soyunma odasına 1-1 eşitlikle girildi.

55'te Arda Kızıldağ'ın kendi kalesine attığı golle konuk ekip bir kez daha öne geçti: 1-2. Son haftaların formda ismi Berat Özdemir 70'te skoru 2-2'ye getirdi. 22 yaşındaki Kayseri doğumlu orta saha oyuncusu memleketinin takımına gol atıp bu sezon ligdeki gol sayısını 3'e çıkardı.

85'e kadar Gençlerbirliği'nde Gioavanni Sio'nun 2 golü VAR'a takılmıştı. Bu dakikada Sefa Yılmaz röveşata golüyle takımını 3-2 öne geçirdi ama pozisyonu monitörden izleyen hakem Cüneyt Çakır, golden önce "itme" tespit etti ve golü iptal etti. Ancak 89'da Oğuzhan Çapar kendi kalesine attı ve Mustafa Kaplan'ın takımı 3 puana uzandı.

Gençlerbirliği bu galibiyetle puanını 15'e yükseltti. Başkent ekibi 16. haftada Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Samet Aybaba yönetimindeki 7. maçını da kazanamayan ve 3 haftadır mağlup olan Kayserispor ise 10 puanla ligin son sırasında kaldı. Sarı-Kırmızılılar haftaya Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Hakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak! Deprem bölgesinde kuvvetli yağış ve gök gürültüsüne dikkat! 1. Lig'de bitime 1 hafta kala Tuncay Şanlı'nın bileti kesildi!
Sonraki Haber