Gençlerbirliği Fenerbahçe maç özeti izle 1-5!

Gençlerbirliği Fenerbahçe maç özeti izle! Süper Lig’de Gençlerbirliği ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın geniş özeti ve gollerini haberimizden izleyebilirsiniz.

Gençlerbirliği Fenerbahçe geniş özet izle! Süper Lig’de 9. hafta maçında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe takımları kozlarını Ankara’da Eryaman Stadyumu’nda paylaştı. Haftanın bu en önemli maçında Gençlerbirliği, evinde zirveyi kovalayan Fenerbahçe’yi konuk etti.

İlk yarıyı Gençlerbirliği karşısında 2-1 önde kapatan Fenerbahçe, şu anda da karşılaşmada 5-1 üstün durumda. Fenerbahçe’nin gollerini M. Yandaş (14) D. Perotti (38 pen) J. Sosa (47) D. Perotti (69) O. Tufan (72) atarken; Gençlerbirliği’nin tek golü Diego Ângelo’dan (31) geldi.

Gençlerbirliği Fenerbahçe maçının geniş özetini ve gollerini maç bitiminde aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

GENÇLERBİRLİĞİ FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

'GAZİANTEPSPOR ÇOK İYİ, KESİN KÜME DÜŞER!' Süper Lig'de 36. haftanın VAR kayıtları açıklandı! Secdeye kapanan Cristiano Ronaldo, Müslüman mı oldu? Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga!