Secdeye kapanan Cristiano Ronaldo, Müslüman mı oldu?

Suudi Arabistan'da Al Nassr forması giyen Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nın gol sevinci kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Peki ama Portekizli yıldız secdeye kapanarak gerçekten de Müslüman mı oldu?

This browser does not support the video element.

Filistin'e verdiği destek ile zaman zaman adından söz ettiren Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun gizli müslüman olduğu iddiaları sosyal medyada dolaşıyor.

Portekizli yıldız Suudi Arabistan Pro Ligi'ne transfer olması ve burada yapmış olduğu gol sevinçleri kafalarda soru işaretlerine neden oluyor.

Kimilerine göre Ronaldo bu hareketleri futbolunun son dönemlerine gelmesinden dolayı sadece ilgi çekmek için yapıyor.

Kimilerine göreyse Ronaldo'nun ilgi çekmeye ihtiyacı yok ve o zaten büyük bir ikon.

CRISTIANO RONALDO MÜSLÜMAN MI OLDU?

Ancak Ronaldo'nun menajeri, bu iddiaları yalanladı ve haberlerin gerçeği yansıtmadığı da anlaşılmış oldu. 

Ancak elbette bu onun insani yönünü gölgelemiyor. Ronaldo daima mazlumların yanında olan bir futbolcu oldu.

Filistin'e destek olmasıyla bilinen Portekizli, bir basın toplantısı esnasında önüne reklam amaçlı konulan bir Coca Cola şişesini almış ve kameraların görmeyeceği bir alana koymuştu.

Elbette tüm bu davranışları, onun müslümanlar tarafından sevilmesi ve kendilerine yakın hissetmesiyle sonuçlandı.

'GAZİANTEPSPOR ÇOK İYİ, KESİN KÜME DÜŞER!' Süper Lig'de 36. haftanın VAR kayıtları açıklandı! Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj