Genç kızı sokak ortasında öldüresiye dövdü

Diyarbakır'da bir şahıs, sokak ortasında tartıştığı genç kızı öldüresiye dövdü. Çevredekilerin müdahalesi ile son bulan darp, güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

This browser does not support the video element.

Olay, dün akşam saatlerinde Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, bir genç kızın tartıştığı erkek tarafından sokak ortasında tekme tokat öldüresiye dövülmesi güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Çevredekiler olaya müdahale edince şahıs bu kez çevredekilere saldırdı. Haber verilmesi üzerine olay yerine güvenlik güçleri sevk edildi.

KESİCİ ALETLE POLİSİ YARALADI

Kıskıvrak yakalanan şahıs, yerden aldığı kesici aletle bir polisi de yüzünden yaraladı. Olayda genç kız şahıstan şikayetçi olmazken, polis memuru şikayetçi oldu. Yaşananlar an an güvenlik kameralarına yansıdı.

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim