Genç kadın taksiden inip göle atladı

Adana’da genç kadın bindiği taksiden indikten sonra köprüden göle atladı. İtfaiye ekipleri genç kadını boğulmaktan kurtardı.

This browser does not support the video element.

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Topalak Mahallesi Çatalan Köprüsü’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 30 yaşındaki Cansu K., yolda çevirdiği bir taksiye bindi. Dana sonra taksi şoförüne Çatalan Köprüsüne gitmesini söyledi.

Taksici köprüye geldiği sırada, genç kadın şoföre aracı durdurttu. Ardından genç kadın köprüden göle atladı. Taksici durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

İTFAİYE EKİPLERİ BOĞULMASINI ÖNLEDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kadına can simidi atarak boğulması engelledi. Ardından genç kadın can simidi yardımıyla itfaiye ekipleri tarafından kıyıya çekildi.

Genç kadın tedbir amaçlı Seyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

(İHA)

Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar İstanbul'da dolunay Çamlıca Kulesi ile görüntülendi