Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncularında Ramazan'da tepki çeken hareket

Show TV'de yayınlanan 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisinde rol alan Devrim Özkan, Ertan Saban ve Sercan Gülbahar'ın sosyal medya hesaplarından yaptıkları bir paylaşım eleştiri topladı. Set sırasında eğlenceli anlarını takipçileriyle paylaşan Devrim Özkan'ın yayınladığı videoda Ertan Saban'ın sigara içip ‘Hayırlı Ramazanlar’ diyerek gülüşmeleri tepkilere neden oldu.

'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisinin kadrosunda yer alan Devrim Özkan, Ertan Saban ve Sercan Gülbahar, set arasında çekilen bir videoyu sosyal medyada paylaşınca tepkiler gecikmedi.

SİGARA İÇERKEN 'HAYIRLI RAMAZANLAR' DEDİ

Devrim Özkan'ın Instagram hesabından yayınladığı videoda, dizinin başrol oyuncularından Ertan Saban, sigara içip 'Hayırlı Ramazanlar' dedi. O anlarda diğer oyuncular Sercan Gülbahar ve Devrim Özkan da Ertan Saban'a gülerek eşlik etti.

Devrim Özkan'ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyadanın gündemine oturdu ve tepkilere neden oldu. 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de Sadi Payaslı karakterini canlandıran Ertan Saban'ın bu hareketi eleştiri topladı.


İşte Devrim Özkan'ın o paylaşımı:

 

İran istedi, Türkiye harekete geçti! Volkan Demirel ile Zeynep Demirel boşanıyor! Akaryakıt fiyatlarında son durum! İşte güncel akaryakıt fiyatları
Sonraki Haber