Gelsin Hayat Bildiği Dizisinde Başrol Veda Etti! Yeni Bölüm Sonrası Şok Ayrılık

Show tv'de Perşembe akşamlarının rekortmen yapımı Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17. bölüm sonrası şok bir ayrılık haberiyle sarsıldı. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine veda eden isim...

Sadi Payaslı ve Songül arasındaki sahnelerin her hafta merakla beklendiği Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17. bölümüyle yine milyonları ekran başına kilitledi. Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın başrollerinde olduğu dizinin yeni bölümü sonrası ünlü oyuncunun vedası konuşuldu.

BKM imzalı, senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı ve yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Heyecan dolu anlara sahne olan dizide Sadi Payaslı ve Songül arasındaki aşk izleyenlerin yüreklerine dokunuyor.

Başrollerinde Devrim Özkan, Ertan Saban, Özge Özberk, Mustafa Açılan ve Nilsu Berfin Aktaş'ın rol aldığı yapımda yeni bölüm sonrası seyiriciyi şoke eden bir ayrılık haberi geldi.

Yayınlandığı ilk günden bu yana kadroda olan ve dikkat çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi Ozan ismiyle bilinen ünlü oyuncu Deniz Sarıkaş diziye vedaya hazırlanıyor.

DENİZ SARIKAŞ KİMDİR?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Ozan karakterini başarılı bir şekilde oynayan ancak 17. bölümde senaryo gereği ölen Deniz Sarıkaş artık kadroda olmayacak.

Deniz Sarıkaş, 2000 yılında İstanbul'da dünya'ya gözlerini açmıştır. Müjdat Gezen Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nde eğitim almış ve mezun olmuştur. Gitar, Vokal, Fitness, Yüzme, Dans, Basketbol gibi hobileri olan ve yeteneği ile göz kamaştıran Deniz Sarıkaş iyi derecede ingilizce bilmektedir.

Meteorolojiden İzmir için toz taşınımı uyarısı! Meteorolojiden Ankara için sağanak yağış uyarısı! İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber