Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim aldı? Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 6 Ocak günü kim birinci oldu, Çeyrek altını kim kazandı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta’nın bu hafta elenen adayı merak ediliyor. Gelinim Mutfakta 6 Ocak günü kim birinci oldu detaylar haberimizde.

Gelinim Mutfakta 6 Ocak günü kim birinci oldu araştırılmaya başlandı. Gelinim Mutfakta yarışmasında yemeklerini en lezzetli yapan gelin adayı çeyrek altının sahibi olurken hafta boyunca yüksek puan alan bir gelin adayı ise 6 altın bileziğin sahibi olacak. 

Bu gün Gelinim Mutfakta kaynanaları mutfağa girecek. Yemekleri gelinler yerine kaynanalar yapacak. Bugün hangi kaynana gelinlerinden tam puan alabilecek? Gelinim Mutfakta 6 Ocak günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 6 Ocak Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta 6 Ocak günün birincisi ve çeyrek altını kazanan yarışmacı belli oldu. Bugün kayınvalidelerden tam puan alarak günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı Semra oldu.

Günlük Puan Tablosu

Zeynep- yaemra:14

Aysun-Nurcan:11 

Gizem-Semra: 19

Özlem- Elmas: 10

Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı! Galatasaray'da seçim öncesi ilk ayrılık gerçekleşti! Antalya'da huzurevinde bıçaklı saldırı!
Sonraki Haber