Gelin, kayınvalidesinin altın ve paralarını çalıp evi yakmış!

Bursa’da evde çıkan yangında dumandan etkilenen Senem Ç.'nin, yangını kendisinin çıkardığı ortaya çıktı. Yangından sonra kayınvalidesinin toplam 30 bin liralık altın ve paralarını çaldığı belirlenen Senem Ç., emniyetteki ifadesinde, "Rüyamda gördüğüm için yaptım" dedi.

Bursa İnegöl ilçesi Mesudiye Mahallesi Hekim Sokak’taki 4 katlı apartmanın 2’nci katında perşembe günü çıkan yangında dumandan etkilenen Senem Ç. (18), hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı. Yangın ise itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışmasıyla söndürüldü. İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için soruşturma başlattı. 

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti" 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar...