Gece Lionel Messi'nin! Artık en iyisi o...

2022 Dünya Kupası'nda yarı final heyecanı başladı, Lionel Messi'li Arjantin ile Luka Modric'li Hırvatistan karşılaştı. Tangocular zorlu mücadeleyi rahat kazandı, Lionel Messi ve Julian Alvarez'in (2) golleriyle sahadan 3-0 galip ayrıldı. Dev mücadeleye çıkarak bugünkü ilk rekorunu kıran Messi, attığı golle ikinci ve yaptığı asistle de üçüncü kez rekora imza attı ve tarihe adını şov yaparak yazdırdı.

2022 Dünya Kupası'nda yarı final heyecanı başladı. Katar'daki dev turnuvaya Suudi Arabistan mağlubiyetiyle başlayarak büyük hayal kırıklığı yaratan Lionel Messi'li Arjantin'in, Polonya ve Meksika'nın da bulunduğu C Grubu'ndan çıkıp çıkamayacağı merak konusuydu. Tangocular, ikinci ve üçüncü maçlarda Meksika ve Polonya'yı 2-0'lık skorlarla geçince C Grubu'ndan lider olarak son 16 biletini aldı. Son 16'da Avustralya'yı 2-1'le geçen Güney Amerika devi, çeyrek finalde Avrupa'nın elit futbol ülkelerinden Hollanda'yla 2-2 berabere kalsa da seri penaltı atışlarında rakibini devirerek yarı finale çıkmıştı. 

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek