Gaziantep'te domuz gribi virüsü alarmı!

Gaziantep'te yabancı uyruklu bir kadın domuz gribi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. H1N1 virüsü şüphesi üzerine hastaya maskeli görevliler tarafından müdahale edildiği görüldü.

İHA'nın haberine göre Gaziantep’te yabancı uyruklu bir kadın, öksürük, burun tıkanıklığı, ağrı gibi şikayetlerle Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geldi.

ALARM DURUMUNA GEÇİLDİ

Kadın hastanın yapılan ilk müdahalesinde domuz gribi 'H1N1 virüsü' belirtilerine rastlandı. Görülen belirtiler üzerine ise hastane alarm durumuna geçti.

Gelişme üzerine hastane personeli maske ve eldiven kullanırken, hastalığın görüldüğü kadın ise gözlem altına alındı.

Başlangıç aşamasında olduğu belirtilen hastalığın kaynağının tespiti için çalışma başlatıldı.

“ANİDEN MASKE TAKMAYA BAŞLADILAR”

H1N1 virüsünün tespit edildiği dakikalarda hastaneye iğne vurulmaya gelen Bekir Özdemir isimli bir vatandaş ise tanık olduğu olaya ilişkin şunları söyledi:

"Ben de hastanede içerideydim. İğne vurulmaya gelmiştim. O anlarda bir hastada domuz gribi şüphesi olduğu söylendi. Doktorlar, hemşireler birden maske takmaya başladılar. Umarım öyle bir şey yoktur ya da varsa da büyümeden gerekli önlemler alınır."

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber