Gaziantep FK-Kasımpaşa maçında 4 gol var kazanan yok

Süper Lig'in 35. haftasında Gaziantep FK ile Kasımpaşa 2-2 berabere kaldı. Zorlu deplasmanda İsveçli kiralık golcüsü Isaac Thelin'in 2 golüyle 0-2 öne geçen İstanbul'un Lacivert-Beyazlı ekibi, 1 puana razı oldu. Gaziantep FK evinde 6 maçtır yenilmiyor.

Süper Lig'in 35. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Gaziantep FK, 0-2 geriye düştüğü maçı 2-2 tamamlamayı başardı. Ricardo Sa Pinto yönetiminde evinde oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik elde eden Kırmızı-Siyahlılar, Kasımpaşa karşısında yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.

Kasımpaşa Isaac Thelin'in 5. dakikada attığı golle 0-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İsveçli santrfor 58'de kendisinin ve takımının 2. golünü attı. Devre arası Anderlecht'ten kiralanan 28 yaşındaki İsveç Milli santrfor, 5 haftalık suskunluğunu bozdu ve 16 maçta 8 gole ulaştı.

Ev sahibi 63'te Noah Dicko'yla skoru 1-2'ye getirdi. Müthiş bir sezon geçiren Muhammet Demir 84'te tabelayı belirledi: 2-2. Son 3 maçtır boş geçmeyen 29 yaşındaki santrofr bu sezon 9 gol, 5 asistle oynuyor.

Evinde 4'te 4 yapan Gaziantep FK puanını 53 yaptı. Kırmızı-Siyahlılar 36. haftada Aytemiz Alanyaspor deplasmanında ter dökecek.

Yeni teknik direktörü Şenol Can yönetiminde 4. maçına çıkan Kasımpaşa bu hafta da mağlup olmadı. Son 3 maçta berabere kalan ve puanını 37 yapan Paşa haftaya Medipol Başakşehir'i ağırlayacak.

İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KDV açıklaması! Yarışmacılardan Filistin mesajı geliyor! 8 Mayıs 2024 at yarışı programı belli mi? Hangi hipodromlarda koşu var
Sonraki Haber