Sumudica'nın Fenerbahçe karnesi zayıf

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Fenerbahçe’ye karşı çıktığı 4 maçın 2’sinde 5-0 gibi farklı bir skorla yenilirken, bu maçlardan sadece 1 puan toplayabildi. Süper Lig'de bu sezon tek yenilgisi bulunan Kırmızı-Siyahlılar, cumartesi akşamı oynanacak maçta kötü karneyi iyileştirmek istiyor.

Rumen teknik adam Marius Sumudica, Kayserispor ve Gaziantep FK ile Fenerbahçe’ye karşı çıktığı 4 maçta sadece 1 puan toplayabildi. 2017-2018 sezonunda Kayserispor’u çalıştıran Sumudica, Fenerbahçe ile karşılaştığı 2 maçta evinde 0-5 yenilirken ve deplasmanda 3-3’lük skorla berabere kaldı.

Geçtiğimiz sezon Gaziantep FK ile F.Bahçe’ye karşı 2 maça çıkan Sumudica, deplasmanda 5-0, evinde oynadığı maçta ise 0-2’lık skorla yenildi.

Ligin 6. sırasında yer alan Gaziantep FK, Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe maçına galibiyet hedefiyle çıkacak. Geçen hafta Gençlerbirliği’ne 3-0 yenilen Sarı-Lacivertliler ise Gaziantep FK maçına mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak.

İstanbullular hazırlanın: Elektrik kesintisi yaşanacak! Evlenecekleri söylenmişti! Ünlü spiker sessizliğini bozdu Askerlik yerleri beli oldu mu? MSB Mayıs celbi açıklandı mı?
Sonraki Haber