Gazeteci Levent Gültekin: Başörtülüler ülkeden özür dilemeli

Eski İslamcı Gazeteci Levent Gültekin tepki çeken Halk TV'de tepki çeken ifadeler kullandı. Başörtülü vatandaşları hedef alan Gültekin, "Başörtülülerden ne kadar özür dilenmesi gerekiyorsa, başörtülülerin de ülkeden özür dilemesi gerekiyor. Onların oylarıyla insanların hayatı mahvoldu. Çünkü oyların oylarıyla ülke yedi yıldır yıkıma sürükleniyor, milyonlarca insanın hayatı mahvoldu." dedi.

This browser does not support the video element.

CHP'ye yakınlığı ile bilinen, eski İslamcı Gazeteci Levent Gültekin, Halk TV'de yayınlanan programda tepki çeken ifadeler kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' açıklamasını değerlendiren Gültekin, meselenin sadece Kürtlerden, Alevilerden ya da başörtülülerden özür dilemek olmadığını savundu.

"BAŞÖRTÜLÜLER ÜLKEDEN ÖZÜR DİLEMELİ"

Gültekin yaptığı açıklamada, "Başörtülülerden ne kadar özür dilenmesi gerekiyorsa, başörtülülerin de ülkeden özür dilemesi gerekiyor. Onların oylarıyla insanların hayatı mahvoldu" dedi.

İşçi maaşlarını ödeyemeyen belediye başkanından şok hareket Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında dans "Sen kime parmak sallıyorsun..." YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi!