Gasp dehşeti kamerada! 3 kişi turiste tekme tokat saldırdı

İstanbul'un ilçesi Beyoğlu’nda Ukraynalı bir turist 3 kişi tarafından tekme ve yumruklarla gasp edildi. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen olay güvenlik kamerasına yansıdı. Videoda şüphelilerin turisti bıçakla tehdit ettiği de görülüyor.

This browser does not support the video element.

İstanbul'un ilçesi Beyoğlu'nda Ukraynalı bir turist gasp edildi. Firuzağa Mahallesi'nde 31 Ağustos günü meydana gelen olayda yolda yürüyen turist 3 kişi tarafından saldırıya uğradı. Korkunç olay güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

kamera görüntülerinde; turisti gören şüphelilerden biri yanına giderek yumruk atıyor. Diğerleri de tekme ve yumruk atarak turiste saldırıyor. Şüphelilerin ayrıca turisti bıçakla tehdit ederek cebinden telefonunu ve cüzdanını zorla aldıkları da görülüyor.

Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı Yolda yürüyen kadına kafa attı! Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor!