Garo Paylan, Nedim Şener'in sorusunu yanıtlayamadı!

Gazeteci Cüneyt Özdemir, HDP'li Garo Paylan'ı YouTube kanalında ağırladı. Özdemir, Nedim Şener'in kendisine gönderdiği ''PKK'yı terör örgütü olarak görüyor mu?'' sorusunu üç kez Paylan'a yöneltti. Paylan, PKK'ya terör örgütü diyemedi.

This browser does not support the video element.

HDP'li Garo Paylan, gazeteci Cüneyt Özdemir'in YouTube üzerinden yaptığı programa konuk oldu.

Özdemir, gazeteci Nedim Şener'in Paylan'ı konuk alacağını duyunca kendisine mesaj attığını ve ''PKK'yı terör örgütü olarak görüyor mu?'' sorusunu yöneltmesini istediğini belirtti.

Özdemir'in soruyu üç kez yöneltmesine rağmen Paylan PKK'ya terör örgütü diyemedi. Paylan konuyu saptırarak soruya cevap vermekten kaçındı.

ŞENER: HDP YOKTUR PKK VARDIR...
Nedim Şener, Paylan'ın cevabını sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşım ile değerlendirdi;

''HDP milletvekili terörist PKK’yı demokrasi eksikliğinden bağlıyor, o zaman HDP neden var. İşte bu yüzden diyorum; HDP yoktur PKK vardır.''

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!